Om Alta River Camping

Campingplassen ligger ved siden av den berømte Altaelva mellom mektige fjell. 

Nærmere Altaelva er det vel ikke mulig å komme.

Vi er ca 5 km fra Alta på rv 93 i retning Kautokeino og er et naturlig stoppested enten du er på avslappende ferietur eller du vil hvile litt før neste ferie-etappe.

Kontakt oss gjerne for flere opplysninger om campingplass, innkvartering, priser eller noe annet.

Du kan ta kontakt med skjema her under, sende epost eller ring til oss.

Alta River Camping ble started av Hildur og Alf Jenssen 1 1968. I begynnelsen bestod campingplassen av beskjedne 3 utleierom i tilknytning til bolighuset og med plass for campingvogner og telt.

Alf Jenssen var en ivrig sportsfisker og friluftsmann og hadde i en årrekke sett behovet for en campingplass ved Altaelva. De mange campingturistene som besøkte Alta, slo seg gjerne ned ved Altaelva og dens naturskjønne omgivelser. Etterhvert kom de første hyttene til ved hjelp av egne midler og dyktige snekkerkunnskaper.

I 1986 ble Alta River Camping overtatt av Anna Synnove og Inge Karl Jenssen. Hildur og Alf bygde seg en ny bolig sentralt i Alta og  på campingplassen et hytte som i dag er kjent om hytte Hildur.

Dessverre fikk ikke Alf så mye glede av pensjonisttilværelsen - han døde i 1989.

Også Inge Karl døde plutselig i 1991 i en alder av 40 år og Anna Synnove Jenssen må fortsette alene. Anna drivet stedet, bygde mer og har mye gjester, men ble syk og døde i februar 2012.

Sirpa og Heikki Haarala

I oktober 2012 kjøpte det finske ekteparet Sirpa og Heikki Haarala campingen. Eiere av Alta River Camping ønsker alle velkommen å trives i campingen.

Rico

En vennlig favoritt av campingen. Husk å hilse camping hund Rico!